03:18, sob, 4. Maj

Ti ljudje se ne bojijo pokazati svojih čustev – so pravi mojstri objemanja, poljubljanja in trepljanja po ramenih





Kako ljudje izražajo svojo ljubezen in naklonjenost do drugih, s ekaže na več načinov. Nekateri to pokažejo v javnosti čisto malo, nekateri si sploh ne upajo. So pa tudi taki, ki brez zadržkov objamejo prijatelje, svojega srčnega izbranca, srčno izbranko, tudi otroke.

Za nekatere so besede dovolj, drugi pa gredo še korak naprej in objamejo, stisnejo k sebi človeka, ki se ga razveselijo. Tako ne varčujejo z objemi, poljubi, trepljanjem po ramenih. Če ste kdaj srečali osebo, ki se vas je kar naprej dotikala ali vam izkazovala fizično naklonjenost, obstaja možnost, da spada v eno od naslednjih znamenj.

Oven (21. marec – 19. april)
Ovni so znani po svoji spontanosti in strastni naravi. Ko imajo nekoga radi, to pokažejo brez zadržkov. Objemajo, poljubljajo in se ne bojijo izražati svojih čustev v javnosti. Za njih je naravno, da svojo naklonjenost izražajo s fizičnim stikom, saj se počutijo povezane in izražajo svojo ljubezen skozi dejanja.

Rak (21. junij – 22. julij)
Raki so izjemno čustveni in empatični ljudje. Ko imajo radi, se radi dotikajo in stiskajo svoje ljubljene. Za njih je objemanje in poljubljanje način, kako izrazijo svojo skrb in naklonjenost. Pogosto so nežni in pozorni do svojih bližnjih ter se trudijo, da bi se počutili ljubljene in varne.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)
Tehtnice cenijo harmonijo in ravnovesje v odnosih. Ko imajo ti ljudje nekoga radi, se radi dotikajo in izkazujejo svojo naklonjenost s subtilnimi telesnimi gestami. Objemi, poljubi in nežno trepljanje po rami so del njihovega načina izražanja ljubezni. S svojo pozornostjo in nežnostjo skušajo okrepiti vezi s svojimi bližnjimi.

Ribi (19. februar – 20. marec)
Ribe so izjemno čustvene in sočutne osebe. Ko imajo koga rade, se pogosto zatekajo k telesnemu stiku, da izrazijo svojo ljubezen in naklonjenost. Rade objemajo, poljubljajo in izkazujejo svojo nežnost s fizičnim dotikom. Za njih je objemanje in poljubljanje način izražanja svoje globoke čustvene povezave z drugimi.

Vsi ti astrološki znaki cenijo telesni stik kot način izražanja ljubezni in naklonjenosti do svojih bližnjih. Če imate ob sebi osebo, ki vas nenehno objema, poljublja in se vas dotika, je možno, da sodi med enega izmed teh štirih znamenj, ki radi izkazujejo svojo naklonjenost s telesnimi gestami. A to ne pomeni, da tega ne počnejo tudi drugi, sploh če spadate v njihov najožji krog.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.