08:41, pet, 19. Apr

Trener NK Maribor med ovadenimi na Hrvaškem





Na Hrvaškem je trenutno v športnem ogledu najbolj pestro dogajanje okoli nogometnega kluba Dinamo. Kot kaže poteka pravi boj za prevlado.

Zdravko Mamić se želi na vsak način znova dokopati do prevlade pri Dinamu in zrušiti trenutno upravo kluba na čelu z vodilnima osebama, Krešimirjem Antolićem in Mirkom Barišićem. Mamič je pred dnevi zbral dovolj podpisov članov skupščine kluba (zbral jih je 45), ki so sklicali izredno skupščino, na kateri bi izbrali nov izvršni odbor in predsednika, poroča Športni dnevnik Ekipa. In enega od podpisov je prispeval tudi Damir Krznar, trener NK Maribora.

Dolg seznam ovadenih 

Sportske novosti in ostali hrvaški mediji tako navajajo, da je športna inšpekcija včeraj preiskovala dokumente v zagrebškem Dinamu, nato pa se je izkazalo, da so člani GNK Dinamo kazensko ovadili Zdravka Mamića in tudi 45 članov skupščine kluba ter tri člane nadzornega odbora Dinama, med njimi omenjenega Damirja Krznarja.

V kazenski ovadbi piše, da so vsi našteti na seznamu zaradi “sodelovanja v hudodelski združbi in pri hudodelskih dejavnostih, predvsem pa pri omogočanju Zdravku Mamiću vršenje pritiska na upravo kluba.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.