11:21, čet, 16. Maj

Tri slovenske lepotice združile moči v Glamm Models





V začetku julija je nekdanja sanjska ženska, novinarka in voditeljica številnih prireditev Miša Margan Kocbek, v Mariboru ustanovila modno agencijo Glamm Models. Pod okriljem Glamm Models & Kids bodo modele v Mariboru, Murski Soboti in Ljubljani poučevala in skozi proces spoznavanja modnega sveta vodila tri izkušena dekleta, ki imajo veliko manekenskih izkušenj.

Foto: Miha Kacafura
Foto: Miha Kacafura

Moči je združila z nekdanjo Miss Hawaiian Tropic Tino Gaber, ki bo vodila pisarno v Ljubljani, v Murski Soboti pa je delo z modeli prevzela domačinka in nekdanja Miss Slovenije 2007 Tadeja Ternar. Vodilna v zgodbi, Miša Margan Kocbek pa bo v Mariboru skrbela za plesne koreografije v otroški manekenski šoli. uradno so zgodbo začele 2. julija na zaključku festivala Lent na zaključku festivala Lent, ko so priredili prvo modno revijo in se predstavili. “Med poletjem bomo pripravljali oglasne kampanje, septembra pa štartamo,“ je povedala Miša. Sama ima v manekenskem in modnem svetu veliko izkušenj, saj je več let delala pod okriljem agencije Vulcano Models. K temu dodaja, da se tudi zato bolj boji konkurence, vendar pravi, da so tveganja vedno in povsod. “S tem se ukvarjam že od leta 1999. Poznam ljudi, oni poznajo mene in moje delo. Delujemo na medsebojnem zaupanju. Na naš trg bomo prinesli svež veter. Konkurenca je vedno zdrava. Če si s srcem pri neki stvari in rad nekaj delaš ter v to verjameš, ti bo to uspelo. Tveganja so vedno. Seveda so finančni vložki, ki jih lahko izgubiš, a se tega ne bojim, saj na začetku v ta projekt ne bom vložila milijonov,“ pravi Miša.

Foto: Miha Kacafura
Foto: Miha Kacafura

Priprave na jesen v polnem teku

“Ob vseh pripravah, ki jih imamo zdaj v poletnem času se že pripravljamo na jesen. Takrat bomo namreč za en teden odpotovali na Kanarske otoke. Glamm models pripravlja prav poseben izziv na otoku Ferteventura. Na otoku večne pomladi bomo posneli modne editoriale v sodelovanju s 4 priznanimi Slovenskimi modnimi oblikovalci,” je povedala Miša. Na natečaju, ki se bo odvijal vse do 15. septembra, se lahko prijavijo modni oblikovalci, ki si želijo novega izziva. “Hkrati pa smo v dogovoru, da bomo na Kanarskih otokih (ali po končanem projektu) izvedli tudi modno revijo, kjer bomo vse čudovite kreacije tudi predstavili. Več informacij o tem tudi na naši facbook strani,« je še dodala Miša.

Jeseni nameravajo v vseh treh mestih izvesti vpise in kastinge. Prvi bo v Mariboru v Domu ustvarjalnosti mladih, v petek, 7. in 14. septembra. V nedeljo 11. in 18. septembra bodo potekali kastingi in vpisi v Hotelu Diana v Murski Soboti, v Ljubljani pa bo v petek 16. in 23. septembra v Stavbi Slovenijales.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.