17:38, pet, 3. Maj

Trilogija ob jezeru prestavljena, to so sporočili





“Nedavne katastrofalne poplave so Slovenijo zaznamovale z uničenjem, bolečino in izgubo. Vsaka porušena hiša, vsaka izgubljena reka, vsaka zgodba trpljenja se nas je globoko dotaknila,” je zapisal župan občine Sveta Trojica David Klobasa.

Naše srce se usmerja k našim dragim prijateljem, ki so jih te poplave prizadele, zlasti naše tesne prijatelje v Črni na Koroškem, Mežici in Rečici ob Savinji, s katerimi delimo mnoge trenutke sodelovanja in topline.

“Ob tem ozračju občutkov smo morali tehtno in premišljeno ukrepati glede našega prihajajočega dogodka, Trilogije ob jezeru 2023, ki je bil prvotno načrtovan od 1. do 3. septembra 2023. Odgovornost do naše skupnosti in sočutje do tistih, ki jih je prizadela nesreča, sta nas vodila do odločitve, da dogodek prestavimo na bolj primeren čas – to je v ZIMSKO PRAVLJICO 2023. Zavedamo, da je naša povezanost in podpora pomembnejša kot kdajkoli prej,” zapiše Klobasa v nadaljevanju.

Konceti Trilogije 2023 bodo tako izpeljani na nove datume:

– 22. 12. 2023 MAGNIFICO & Masayah
– 23. 12. 2023 KLAPA ŠUFIT

Oba koncerta bosta na Trojiškem trgu.

“Trilogija bo tako otvoritev naše Zimske pravljice”

“Podroben seznam dogodkov vse do 31. 12. 2023 sledi v prihajajočih dneh. V teh težkih časih se zahvaljujemo za vašo razumevajočo podporo. Prav tako pa želimo izraziti globoko hvaležnost izvajalcem in partnerjem, ki so polni sočutja pristopili k tej spremembi in jo srčno podprli,” doda.

“Vaše že kupljene vstopnice ostajajo veljavne, razumemo pa, da so se morda vaši načrti spremenili in boste želeli vračilo kupnine,” so še zapisali. Za to možnost so uredili postopek preko strani www.entrio.si.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.