08:35, čet, 18. Apr

Ubil dva in si sodil sam: Gre za starega znanca policije, sedel je zaradi posilstva, zanemarjanja otroka in preprodaj





Na območju Fužin v Ljubljani je včeraj nekaj pred 15. uro prišlo do streljanja, v katerem sta umrli dve osebi, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

Storilec je s kraja dogodka pobegnil. Policija pa je sporočila, da so pozneje našli mrtvega moškega, šlo je za storilca. “Na kraju streljanja umrla sta 57 in 58-letni moški, oba z območja Ljubljane. V okolici je bil najden mrtev 47-letni moški prav tako z območja Ljubljane.”

VIR: Lokalec.si

Neuradno, kot poroča portal 24ur.com, naj bi bil strelec Policiji dobro znan, v spor z omenjenima moškima naj bi se zapletel ob prihodu iz zapora. V preteklosti naj bi bil  pravnomočno obsojen za več kaznivih dejanj, med drugim tudi nasilja in posilstva.

VIR: Lokalec.si

Kot poroča portal svet24.si naj bi bil obsojen tudi zaradi zanemarjanja otroka, nasilja v družini, preprodaje uspaval in pomirjeval.  24ur.com še poroča, da naj bi pred kratkim končal s prestajanjem zaporne kazni.

VIR: Lokalec.si

Neuradno naj bi moški pred kratkim obiskal lastnika in solastnika zastavljalnice in sklenil dogovor. Prinesel naj bi nakit, v zameno pa prejel denar. Ko se je vrnil na svobodo, naj bi, kot zapišejo na 24ur.com, nakit želel nazaj, a naj bi moška od njega izsiljevala večjo vsoto, kot jo je za isti nakit prejel pred leti.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.