15:52, pet, 29. Mar

UKC Maribor prosi za pomoč koncesionarje





Skladno z Odredbo o začasnih ukrepih na področju organizacije zdravstvene dejavnosti zaradi zagotavljanja neodložljive zdravstvene obravnave pacientov, vse koncesionarje za opravljanje javne zdravstvene službe na območju Podravske regije v UKC Maribor vljudno prosijo, da se vključite v delo v njihovem centru.

Univerzitetni klinični center Maribor je zaradi potreb po zagotovitvi ustreznih prostorskih in kadrovskih kapacitet za paciente, obolele za covid-19, že prilagodil svoje prostore za izvajanje zdravstvene dejavnosti in prerazporedil svoj zaposlene iz drugih organizacijskih enot.

Onemogočeno običajno izvajanje rednega delovnega programa

“Zaradi tega njim je žal onemogočeno običajno izvajanje rednega delovnega programa, ki so ga dolžni izvajati po Pogodbi z 777S Skladno s 4. točko 3. člena Odredbe o začasnih ukrepih na področju organizacije zdravstvene dejavnosti zaradi zagotavljanja neodložljive zdravstvene obravnave pacientov (Uradni list RS; št. 142/20), ki določa, da se koncesionarji za namen zagotavljanja zadostnih zmogljivosti za pravočasno obravnavo pacientov, obolelih za covid-19, v skladu z zakonom, ki ureja zdravniško službo in zakonom, ki ureja zdravstveno dejavnost in na območju katerega koncesionar opravlja koncesijsko dejavnost, vljudno prosimo da se vključite v delo UKC Maribor,” zapišejo v javni prošnji.

https://www.facebook.com/UKCMaribor01/posts/1502859213234899

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.