13:04, pet, 26. Apr

Umor V zgornji Kungoti





V Zgornji Kungoti se je zgodil umor, po nekaterih informacijah naj bi sin umoril očeta. Policija domnevnega storilca, gre za Roberta Supančiča, še išče, policisti pa opozarjajo, da je ta zelo nevaren. Zato vse, ki bi vedeli, kje se osumljenec nahaja, pozivajo, da to sporočijo policiji.

Policija je bila danes ob 10.40 obveščena, da so v stanovanjski hiši v Zgornji Kungoti našli truplo 64-letnega moškega, ki je po prvih podatkih umrl nasilne smrti. V zvezi s tem policija išče 33-letnega Roberta Supančiča, stanujočega v Zgornji Kungoti, ki se prevaža z osebnim avtomobilom znamke Nissan Micra, črne barve, registrske številke MB RE-630.

Na Policijski upravi Maribor opozarjajo, da je domnevni storilec zelo nevaren in obvlada borilne veščine. Tiste, ki pridejo z njim v kontakt, opozarjajo, naj ga ne skušajo zadržati ali prijeti in se ne
izpostavljajo, pač pa o tem obvestijo policijo.

Policija bo več informacij v zvezi s tem dala predvidoma ob 15. uri pred mariborsko policijsko upravo.

Po poročanju medijev naj bi isti storilec že moril, in sicer naj bi pred leti življenje vzel svoji materi. Zdaj naj bi bil že na svobodi, saj naj bi mu sodišče izreklo ukrep obveznega psihiatričnega zdravljenja, ki sme po novi zakonodaji trajati največ pet let.

unnamed

Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.