23:58, sre, 1. Maj

Uspeh: Zbrali dovolj denarja za Evino operacijo v ZDA





Za Evo, za njeno operacijo v ZDA, smo zbrali neverjetnih 117.836€. Iz srca tisočkrat HVALA vsem, ki ste prispevali za našo punčko! Slovenci smo res neverjetni, hvala, hvala,” so zapisali v Društvo Viljem Julijan.

Zapisali so:

V Društvu Viljem Julijan smo danes neznansko srečni in veseli, saj je naša zbiralna akcija za Evino operacijo v ZDA povsem USPELA in smo za našo prekrasno 4-letno deklico v zelo kratkem času, v zgolj treh tednih, zbrali VES POTREBEN ZNESEK in še več Z Gregor Bezenšek ml. – SoulGreg Artist in Nino se iz vsega srca neizmerno zahvaljujemo vsem, ki ste za Evo podarili donacijo – HVALA, HVALA, HVALA!

Eva bo lahko sedaj že v mesecu aprilu odšla na posebno nevro-kirurško operacijo k dr. Parku v ZDA, ki ji bo lahko omogočila samostojno hojo in povsem novo življenje.

Eva ima namreč hudo in izjemno redko gentsko bolezen, hipomielinizacijsko levkodistrofijo tipa 9 in zaradi bolezni med drugim ne more samostojno hoditi, sedaj pa je dobila fantastično darilo in priložnost novega življenja.

Za Evo je bilo potrebno v kratkem času zbrati veliko vsoto, vendar pa smo Slovenci zopet dokazali našo izjemno in velikansko srčnost in smo ponovno stopili skupaj in v kratkem času smo zbrali vsa potrebna sredstva.

»Čudeži obstajajo, le verjeti je treba vanje! Za Evo se dogajajo čudeži, ki brez Društva Viljem Julijan in brez vas, ki ste postali del Evine zgodbe, ne bi bili mogoči. Srčno se vam zahvaljujemo za vso podporo in pripravljenost pomagati, hvala, ker v Evo verjamete tudi vi!,« ob tem sporoča Evina mami Maja Klemenc

Ker je bil ciljni znesek zbiralne akcije 100.000€ – ta znesek pokriva stroške operacije, poti in bivanja v ZDA ter stroške terapij po operaciji – zbrali pa smo celo več od tega, si je Eva srčno zaželela, da presežek zneska nameni drugim otrokom z redkimi boleznimi.

Zato Eva drugim malim borcem iz srca podarja 17.836€, ki jih namenja našemu dobrodelnemu Skladu Viljem Julijan.

Eva je resnično izjemna levjesrčna deklica in se ji ob tem v imenu drugih otrok z redkimi boleznimi najlepše zahvaljujemo, so zapisali.

Draga Slovenija, hvala, ker smo naši Evi omogočili novo priložnost, novo življenje – da bo lahko samostojno hodila!

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.