12:16, pet, 3. Maj

V bazenu Term Ptuj se je utapljala 7-letna deklica





V Termalnem parku Terme Ptuj se je v soboto v enem izmed bazenov, v plitvejšem delu rekreacijskega bazena, pričela utapljati deklica, so za Lokalec.si potrdili v Termah Ptuj.

Kot za naš medij povedo v Termah Ptuj je deklico iz vode takoj potegnil eden izmed kopalcev, pri čemer mu je pomagal gasilec, ki je bil tokrat v vlogi obiskovalca termalnega parka: “Takoj je na kraju dogodka prvo pomoč nudil reševalec iz vode, preveril je vitalne funkcije in začel z masažo srca, poklicali smo nujno medicinsko pomoč.”

Prepeljana je bila v UKC Maribor 

K sreči se je ob oživljanju deklica hitro odzvala in prišla takoj k zavesti: “Medtem je na kraj dogodka prišel oče in nujna medicinska pomoč. Deklico so odpeljali na opazovanje v mariborsko bolnišnico. Po naših informacijah je deklica sedaj dobro.”

“Vsem obiskovalcem Termalnega Parka Terme Ptuj, ki so pomagali pri omenjenem dogodku, se najlepše zahvaljujemo, hkrati pa tudi naši strokovni ekipi, ki je hitro in strokovno reagirala,” še za Lokalec.si povedo v Termah Ptuj. Slovenske novice navajajo, da ga za 7-letno deklico, ki ji je pogumno na pomoč priskočil tudi gasilec Uroš.

Svojo zgodbo je povedal za Lokalec.si tudi gasilec Uroš:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.