23:45, čet, 20. Jun

V Domu starostnikov Tezno skupaj aktivno okuženih 15 stanovalcev

Rezultati brisov so potrdili okužbo štirih stanovalcev v Gozdni ulici na prvi etaži, tako je včeraj bilo v Domu starostnikov Tezno skupaj aktivno okuženih 15 stanovalcev: v Livadni in Gozdni ulici ter Ulici begonij.

Dom starejših občanov Tezno. Vir: Facebook DSO Tezno

Direktorica doma Jasna Cajnko je zapisala: “Tako kot so in bodo v teh dneh tudi povsem uradno ozdravljeni stanovalci v Livadni ulici, so nastale nove okužbe med stanovalci v isti stanovanjski enoti, ki do sedaj prav čudežno niso oboleli. Kot sive in rdeče cone so organizirane: celotna I. etaža, Ulica begonij in Livadna ulica. Stanovalci v Domu se dobro počutijo. Zaradi okužbe s covidom 19 je v bolnišnici en stanovalec.” Poudarila je še, da prav vsem stanovalcem poskušajo ustvariti čim bolj udoben in prijeten vsakdan. Lažje pa je to storiti v tistih delih hiše, kjer življenje normalno poteka in kjer okužb ni.

11.11.2020 – MARTINOVO MALO DRUGAČE

Rezultati brisov so potrdili okužbo 4-ih stanovalcev v Gozdni ulici na I.etaži . V…

Objavil/a Dom starejših občanov Tezno dne Sreda, 11. november 2020

Na njihovo vabilo so se odzvali študentje fizioterapije iz fakultete Alma Mater Europea, ki bodo pod vodstvom dipl. izioterapevtke iz doma prostovoljno izvajali razgibavanje in fizioterapijo. “Prvenstveno se bo vadba izvajala pri stanovalcih, ki so preboleli okužbo s covid 19. Ker pa bo, kot kaže, prijaznih študentov več, bodo mladi fizioterapevti pomagali še drugim stanovalcem, ki potrebujejo njihove spretne roke,” je še zapisala direktorica.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.