07:09, ned, 19. Maj

V Doživljajskem igrišču v Mariboru zbirajo predmete in storitve za dobrodelno dražbo





Zavod Igrišče pripravlja Dobrodelno dražbo za Doživljajsko igrišče v Mariboru. Za začetek so začeli zbirati predmete in storitve, ki bodo na dobrodelni dražbi, izkupiček pa bodo v celoti namenili delovanju doživljajskega igrišča med poletnimi počitnicami.

Poročali smo že, da se Doživljajsko igrišče v Mariboru znašlo pred velikim izzivom, saj je bil Zavod Igrišče neuspešen pri pridobivanju državnih sredstev za zagotavljanje delovanja igrišča v letu 2024. Tako so ga morali za nekaj dni zapreti. Po prvem šoku so si opomogli, dejavnosti, sicer okrnjene, so ponovno stekle. Doživljajsko igrišče, ki skupaj z vsemi aktivnostmi in samim prostorom nudi izjemno veliko priložnosti igranja in učenja od najmlajših otrok do najstnikov, vse te aktivnosti še vedno nudi brezplačno. Sodeluje tudi s prostovoljci, ki radi pomagajo in pripravljajo razne dejavnosti tudi sami.

“Danes odpiramo zbiranje predmetov in storitev za dobrodelno dražbo, katere izkupiček bo v celoti porabljen za delovanje Doživljajskega igrišča med poletnimi počitnicami,” je zapisala vodja doživljajskega igrišča Nina Krašovec in dodala: “Ali morda znate kaj sami narediti, morda imate doma kakšno novo stvar ali predmet, ki bi ga želeli donirati, morda opravljate kakšne storitve ali izdelujete unikatne izdelke, ki bi jih lahko donirali?”

“Če je vaš odgovor DA in bi si želeli na takšen način pomagati Doživljajskemu igrišču, nam prosimo pišite na info@igrisce.org, da se dogovorimo za pošiljanje ali prevzem doniranega. Prosimo, da nam v vašem sporočilu navedete, kaj želite donirati, opis doniranega, predlagajte izklicno ceno in dodajte fotografijo,” je razložila.

Donirane predmete ali storitve zbirajo do srede, 15. 5. 2024, skrbno jih bodo popisali in uvrstili v razpredelnico, objavili na Facebooku in vse obvestili o začetku in zaključku dražbe.

Dobrodelna dražba bo potekala na Facebook strani ‘Zavod Igrišče Maribor’ od srede, 15.  5. 2024, do nedelje, 19. 5. 2024, do polnoči.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.