18:15, sob, 20. Apr

V Dupleku stoji Božičkov nabiralnik





Pred dnevi smo zapisali, da lahko otroci z Dupleka pišejo Božičku, kaj delajo, kaj se jim dogaja, ne nazadnje mu lahko pošljejo tudi kakšno risbico. Na Občini Duplek, kjer so se z Božičkom vse dogovorili, pa sprejemajo pošto za Božička. Da se ta res ne bi izgubila in da bi otroci do desetega leta starosti, od katerih bo dobri mož prejel pisma, ne zamešali vseh nabiralnikov, so naredili prav poseben nabiralnik.

Božičkov nabiralnik v Dupleku. Vir: Facebook, Občina Duplek

Zato ponovno pozivajo otroke, do desetega leta starosti in s stalnim prebivališčem v občini Duplek, da Božičku napišejo pismo. Lahko ga pošljejo na naslov Občina Duplek, Trg slovenske osamosvojitve 1, 2241 Spodnji Duplek. Pravijo, da je prišlo že veliko pisem, a še vedno čakajo na čisto vsako s posebnim veseljem. Pisma pa prejemajo tudi na elektronskem naslovu obcina.duplek@duplek.si.

Za prav lep Božičkov nabiralnik pa so zaslužni palčice in palčki, ki so pred občino dostavili nabiralnik, ki ga res ne more nihče spregledati. Tako vabijo otroke, ki si želijo sami pismo oddati v nabirlanik, da to tudi storijo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.