12:16, pet, 17. Maj

V Hiši Estrada pripravljajo edinstven dogodek za zveste stranke





Približuje se najlepši del leta, ko praznujemo dosežke v preteklem letu, se obdarujemo, veselimo novih začetkov in izzivov, ki nam jih bo prineslo naslednje leto. Da, govora je o mesecu decembru – mesecu čarobnih trenutkov. Vendar na koncu ugotovimo, da smo takrat najbolj zasedeni in nimamo časa, da se bi posvetili vsemu veselju okrog nas.

Pripravljajo edinstven dogodek

V Hiši Estrada so razmišljali, kako se naj svojim strankam ob koncu leta zahvalijo za zvestobo, kako jih naj obdarijo in jim pokažejo, da so veseli njihovih obiskov. “Tako se nam je porodila zamisel, da pripravimo edinstveni dogodek, kjer bomo pogostili naše zveste stranke, povabili nove, jim pokazali novosti, ki jih pripravljamo samo za njih, jih nekoliko pogostili in obdarili ter se na koncu z njimi družili ob dobri hrani, pijači ter glasbi,” so sporočili iz hiše Estrada.

“Vsi se zavedamo, da je mesec december polno zaseden s takimi in drugačnimi dogodki, na koncu pa radi ta čas preživimo s svojo družino, zato smo se odločili, da dogodek pripravimo kar v mesecu novembru. Natančneje 5. novembra. Odvijal se bo v prostorih Hiše Estrada, pričel pa ob 17. uri.”

Pričakale vas bodo lastnice vseh kozmetičnih in frizerskih salonov, ki vas bodo vodile od salona do salona in vam predstavile svoje delo, predvsem pa novosti v svetu mode in znanih: Salon Lancee vam bo tako predstavil ličenje za svečane dni, tehniko umetnih trepalnic, kako do čudovitih nohtov. V frizerskem salonu S si boste lahko ogledali najnovejše produkte za nego las in kože, prav tako pa preizkusili Wellnes S, kjer vam s posebno terapijo SPA za lasišče nudijo posebne tretmaje. Salon Cryo vam bo razložil postopek zamrzovanja maščobe, ki ga uporabljajo tudi hollivodske zvezde. Ogledali si boste lahko delo Fizioterapevtke Ajde in se dogovorili za posvet. V salonu SummerBake pa odkrili novost delovanja LED-maske, ki jo hvali celo Jessica Alba in ki je trenutno najpopularnejša metoda odstranjevanja aken, gub in starostnih madežev.”

Predstavili vam bodo tudi najuspešnejši tretma za odpravo celulita in hujšanje Vacuslim 48 ter pokazali profesionalni nanos samoporjavitvenih barv, ki so izdelani na naravnih sestavinah in tako najbolj zdrav način pojavitev: “Vsi saloni vam tudi pripravljajo majhna darilca in presenečenja.”

Zaključili bodo s pogostitvijo v Kavarni Estrada, kjer bo za vzdušje poskrbel DJ. Da bo zadovoljstvo še večje, pa vam dajejo možnost, da pripeljete še svojega ljubljenčka, saj bo za njega poskrbljeno pod okriljem salona Taisha, kjer poleg nege nudijo tudi varstvo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.