13:05, pon, 29. Apr

V Hotinji vasi 20. tradicionalna pustna povorka “Fašenk 2019”





Turistično društvo Hotinja vas v soboto, 2. marca ob 13. uri prireja že 20. tradicionalno pustno povorko “Fašenk 2019”. Gledalci bodo na povorki izbirali tri najbolj izvirne skupine, ki bodo ob koncu tudi nagrajene.

Vsa društva, šole in posamezniki so vabljeni v občino Hoče-Slivnica, da se udeležijo povorke kot skupinska maska in tekmujejo za eno od treh nagrad.
Zbiranje bo v soboto potekalo med 12.00 in 12.30 uro pred Mesarijo Fingušt. Povorka bo krenila izpred Mesarije Fingušt po Hotinjski cesti do prireditvenega prostora na vaški gmajni v Hotinji vasi. Prve tri najbolj izvirne skupine, ki jih bodo izbirali gledalci z glasovalnimi lističi, bodo prejele lepe nagrade.

pust, povorka, hotinja vas (4)

Popoldan sledi otroško pustno rajanje med 14. in 15. uro. Podelitev nagrad in predstavitev skupin bo na vaški gmajni, vse prijavljene maske oziroma skupine bodo dobile tudi malico.

Za vse tiste, ki se še niste prijavili in bi želeli sodelovati na pustni povorki, se lahko prijavite na telefonsko številko 051 343 039 ali na elektronski naslov: tdhotinjavas@gmail.com

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.