11:15, pet, 29. Mar

V kabinetu predsednika vlade zanikajo, da bi Golob naročil analizo o poslovanju Nataše Pirc Musar





Iz kabineta predsednika vlade so preko družbenega omrežja Twitter sporočili, da predsednik vlade Robert Golob ni nikoli naročil nobene analize o poslovanju kandidatke za predsednico republike Nataše Pirc Musar ali njenega soproga. Informacijo, ki se je danes pojavila na družbenih omrežjih, so označili za laž, manipulacijo in poskus diskreditacije.

Na družbenih omrežjih se je namreč danes pojavila informacija, da naj bi predsednik vlade Robert Golob pred prvim krogom volitev za predsednika republike naročil študijo o poslih kandidatke za predsednico republike Nataše Pirc Musar in njene družine. O mreži podjetij v njeni lasti in v lasti njenega moža so mediji sicer izdatno poročali pred prvim krogom predsedniških volitev.

Pravijo, da gre za laž in manipulacijo

“Gre še za eno v vrsti laži in manipulacij, ki se krepijo pred volitvami in referendumi,” so zapisali v kabinetu predsednika vlade. Dodali so, da to krepi tudi njihovo odločenost, da se zoperstavijo lažnim novicam in sovražnemu govoru.

“Predsednik vlade svoja prizadevanja usmerja v povezovanje in sodelovanje političnih akterjev leve sredine in ga tovrstne laži ter poskusi diskreditacij od tega ne bodo odvrnili,” so še zapisali na vladnem Twitter profilu.
VIR: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.