10:39, pet, 19. Apr

V koroške gozdove prihaja Modri volk





V času poletnih počitnic se bo v  Koroških gozdovih odvijal otroški poletni kamp, Modri volk. Gre za nepozabno 5-dnevno pustolovščino, ki je namenjena otrokom od 10. do vključno 13. leta starosti.

Foto: Ekipa Modri volk

Kamp je organiziran v obliki tabora in omogoča prvovrstno doživetje na podeželju, v neokrnjeni naravi hribovja Kozjak. V poletnem campu Modri Volk  bodo otroci v družbi novih prijateljev, brez telefonov in tablic preživeli nepozabne počitnice, hkrati pa se bodo naučili loviti ribe, streljati z lokom in zračno puško ter jahati konje. Prav tako bodo vključeni v tečaj samoobrambe in nudenja prve pomoči, ob tem pa se bodo še naučili tehnik sproščanja in obvladovanja stresa. Najpomembnejša vsebina pa je seveda učenje preživetja v naravi, kjer si bodo otroci v gozdu naučili izdelati bivak, v katerem bodo preživeli noč.

Pod vodstvom izkušene ekipe inštruktorjev bodo udeleženci spoznali različne uporabne veščine in znanja, katera jim bodo lahko koristila vso življenje.

Projekt Modri Volk je zasnovan kot posebna izkušnja, katera bo otrokom omogočila pristen stik z naravo, sklepanje novih prijateljstev, raziskovanje sveta okoli sebe, razvijanje samostojnosti, ustvarjalnosti in talentov, dvig samozavesti, vzpodbujanje sodelovanja in timskega dela ter učenje življenjskih veščin“, so sporočili iz ekipe Modri volk

Prvi termin campa je razpisan od 29. junija do 3. julija, svojega otroka pa lahko starši na kamp prijavijo na spletni strani modrivolk.si.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.