14:04, ned, 28. Apr

V Mariboru cepljenje poteka brez prekinitev, če se ne boste udeležili cepljenja ga nujno odpovejte





Obveščamo vas, da vse prijave za cepljenje, ki so do sedaj bile sporočene v Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor, veljajo in so uvrščene na seznam za cepljenje.

V Zdravstvenem domu dr. A. Drolca Maribor sprejemamo prijave za cepljenje proti COVID 19:
– v ambulanti osebnega izbranega zdravnika;
– preko aplikacije, se vnese podatke ZZZS št. zavarovanca, datum rojstva, kontaktno mobilno telefonsko številko in elektronski naslov (ki pa ni obvezen);
– od 7. do 15. ure na telefonski številki 02/ 22 86 200, nato izberejo številko 1;
– na elektronskem naslovu cepljenje.covid@zd-mb.si

Ob prijavi obvezno navedite ime, priimek, datum rojstva in kontaktno telefonsko številko. Nepopolnih prijav ne bodo upoštevali. Posodobljena strategija glede prednostnih skupin za cepljenje proti COVID 19 je dostopna na tej povezavi.

O terminih cepljenja bomo občane obveščali preko SMS sporočila, medijev in spletne strani Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca Maribor.

Časovni potek cepljenja je odvisen od števila prejetih odmerkov cepiva s strani Ministrstva za zdravje. Iz ZD Maribor prosijo vse, da spremljajte aktualna navodila.

ODPOVED TERMINA ZA CEPLJENJE PROTI COVID-19 (redni delovnik – ponedeljek do petek med 7.00 in 15.00 uro)

V kolikor ste se že naročili in obstaja razlog, da se cepljenja ne boste udeležili, jim to nemudoma sporočite na telefonsko številko 02/2286200 – izberite številko 2 med 7. in 15. uro ali jim javite na elektronski naslov: odpoved.covid@zd-mb.si, da lahko vaš odmerek cepiva dobi naslednji pacient v čakalni vrsti za cepljenje.

ODPOVED TERMINA ZA CEPLJENJE PROTI COVID-19 (izven ur rednega delovnika ambulante, sobota, nedelja, prazniki) Odjavo pošljite na elektronski naslov: odpoved.covid@zd-mb.si

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.