14:03, čet, 18. Jul

V Mariboru kmalu dobrodelni dogodek: “Slavni na vozičkih za košarko”

Društvo paraplegikov Podravja prireja dobrodelno tekmo slavni na vozičkih za košarko z naslovom “NA SVETU NISMO SAMI, LAHKO SI POMAGAMO – 10 let potem”.  Prireditev bo potekala v Dvorani Lukna v Mariboru v soboto, 10. februarja 2018, s pričetkom ob 11. uri.

filip flisar

Znani Slovenci in Slovenke se bodo udeležili športnega dogodka in nam pomagali zbirati sredstva za košarko na vozičkih našega kluba. Do sedaj so udeležbo potrdili Nina Valič, Blaž Valič, Alenka Tetičkovič in Matjaž Latin. Potekala bo tudi licitacija dražbenih predmetov znanih Slovencev. “Do sedaj smo zbrali smučke Tine Maze z njenim podpisom in boksarske rokavice s podpisom Dejana Zavca ter startni številki s podpisom Filipa Flisarja in Boštjana Klineta. Ves izkupiček bo namenjen tudi ohranjanju tega atraktivnega športa, ki omogoča gibalno oviranim večjo socialno vključenost v širšo družbo in boljšo kakovost življenja. Plesna šola Sebastian bo odplesala plesni točki, Košarkarska šola Sani Bečirovič pa bo s svojim podmladkom nastopila na parketu, medtem ko nam bo II. gimnazija Maribor pomagala s svojimi prostovoljci,” pravijo organizatorji.

slika košarkaši (1)

Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor bo poskrbela za dobro počutje. Domača ekipa košarke na vozičkih bo odigrala revijalno tekmo, potekalo bo tudi tekmovanje v metu na koš in povabljenci se bodo lahko prav tako pomerili pod košem, medtem ko pričakujemo podporo gledalcev in glasno navijanje, ki bo seveda v športnem duhu. Pri dogodku pa pomaga tudi znana mariborčanka Beba Ščap.

Med gosti pričakujejo tudi župana Mestne občine Maribor Andreja Fištravca in podpredsednika Državne zbora RS Matjaža Nemca. “Upamo, da si boste vzeli nekaj trenutkov in preživeli čas z nami ter nas tudi podprli pri zbiranju sredstev za ohranjanje košarke na vozičkih v ekipi Društva paraplegikov Podravja,” so še zapisali organizatorji.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.