12:25, pet, 26. Apr

V Mariboru s Stand up za gasilce zbrali 36.170 EUR





Stand up za gasilce je v petek zvečer obiskalo 3600 ljudi, z nakupom vstopnic pa so zbrali 36.170 evrov. Sredstva bodo šla Gasilski zvezi Slovenije, ki jih bo namenila za nakup nove opreme, so sporočili organizatorji dogodka.

Idejo za dogodek je na družbenem omrežju Facebook zapisal igralec in stand up komik Tadej Toš, pobudo pa so podprla števila podjetja in posamezniki.

“Veseli me, da smo se v Mariboru v tako hitrem času odzvali na idejo o pomoči gasilcem, ki so nesebično priskočili na pomoč vsem, ki so jih potrebovali. Sami sebi in Sloveniji smo dokazali, da zmoremo deliti dobro. Več kot 3600 posameznikov in vsi, ki smo dogodek oblikovali, smo petkov večer napolnili s pozitivno energijo,” je po zaključku dogodka dejal Tadej Toš.

Poveljnik gasilske zveze Franci Petek se je zahvalil za podporo vsem, ki so dogodek organizirali, in predvsem tistim, ki so ga v tako velikem številu obiskali. “Denar bomo namenili za nakup in obnovo opreme, s katero bomo v prihodnje lahko ljudem pomagali”, je napovedal.

Vir: STA

DSC_5330

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.