15:13, ned, 5. Maj

V občini Radenci lahko naročite odvoz kosovnih odpadkov preko spleta





Občina Radenci je objavila, da lahko občani te občine naročijo odvoz kosovnih odpadkov “na klic”.

Vsak uporabnik iz gospodinjstva ima namreč enkrat v koledarskem letu pravico do brezplačnega odvoza kosovnih odpadkov v omejeni količini, ki izhaja iz predpisa posamezne občine. Za kosovne odpadke veljajo komunalni odpadki s številko odpadka 20 03 07, vključno s pohištvom in vzmetnicami, ki zaradi svoje velikosti, oblike ali teže niso primerni za prepuščanje v zabojnikih ali vrečah za druge komunalne odpadke.

Naročilo odvoza kosovnih odpadkov kar preko spletnega obrazca

Iz družbe Saubermacher Slovenija predlagajo, da se pred oddajo spletnega naročila občani podrobneje seznanijo z informacijami o tem, kaj spada med kosovne odpadke.  Spletno naročilo najdejo na tej povezavi TUKAJ.

Ko bodo spletno naročilo oddali, jih bodo s podjetja kontaktirali in obvestili o nadaljnjih aktivnostih v zvezi z odvozom kosovnih odpadkov. Če potrebujejo pri izpolnjevanju spletnega naročila še dodatne informacije, lahko pokličejo na družbo v delovnem času med 7. in 15. uro na telefonsko številko 02/620 23 00.

Odvoz kosovnih odpadkov “na klic” tudi za druge občine

Odvoz kosovnih odpadkov “na klic” je namenjen uporabnikom storitev iz gospodinjstvev iz območja občin Benedikt, Cerkvenjak, Lenart, Radenci, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Jurij v Slovenskih goricah in Šentilj, kjer podjetje Saubermacher Slovenija v skladu občinskimi predpisi izvaja zbiranje kosovnih odpadkov “na klic”.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.