05:12, pet, 26. Apr

V priljubljenem letovišču morski pes napadel turistko, poškodbam je podlegla





V bližini znanega letovišča v Egiptu Hurgada je morski pes napadel žensko ter ji odgriznil roko in nogo. 68-letnico so hudo poškodovano po napadu želeli prepeljati v bolnišnico, vendar je kljub trudu zdravnikov umrla v reševalnem vozilu, poroča portal 24ur.com

Po dogodku je na spletu zakrožil posnetek, ki prikazuje napad ter prestrašene ljudi, ki s pomola opazujejo dogajanje, kričijo, ženski pa skušajo pomagati z vrvjo.

Morski pes je v petek v bližini priljubljenega egiptovskega letovišča napadel žensko, kar so s kamerami ujeli tudi mimoidoči na bližnjem pomolu. Zaradi nevarnosti v morje ni skočil nihče, je pa s posnetka razvidno, da so nekateri poskušali pomagati z vrvjo.

Hudo poškodovana Avstrijka, ki je sicer poročena z Egipčanom, je sicer uspela priplavati na obalo, kjer so ji pomoč nudili zdravniki. Vendar pa je ženska na poti v bolnišnico zaradi poškodb, v napadu je izgubila roko in nogo, umrla v reševalnem vozilu. Zaradi tragedije so okoliške plaže zaprte za turiste, poroča Telegraf.rs.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.