01:15, ned, 28. Apr

V prometni nesreči na pomurski avtocesti poškodovanih šest oseb





Včeraj smo poročali o prometni nesreči na pomurski avtocesti. Znanih je več podrobnosti.

FOTO: PGD Gornja Radgona

V prometni nesreči poškodovanih šest oseb

V prometni nesreči je bilo udeleženo kombinirano vozilo, ki je vozilo proti Mariboru. Voznik je med vožnjo trčil v desno varovalno ograjo. Od tam ga je odbilo v levo, kjer je trčil v levo varovalno ograjo, nato pa ga je preko nje vrglo na nasprotno smerno vozišče. Tam je vanj trčil voznik manjšega tovornega vozila, ki je pravilno vozil proti Murski Soboti, takoj zatem pa še večje tovorno vozilo, ki je prav tako vozilo proti Murski Soboti. Slednje se je po trčenju prevrnil preko vmesne odbojen ograje na nasprotno smerno vozišče. Voznik slednjega vozila je ostal v vozilu ukleščen in so ga iz vozila s tehničnim posegom rešili gasilci.

V nesreči so 4 osebe utrpele hude telesne poškodbe, dve pa lažje. Hudo telesno sta se poškodovala povzročitelj prometne nesreče, dva njegova sopotnika in voznik večjega tovornega vozila, lažje pa en potnik v kombiniranem vozilu in voznik manjšega tovornega vozila. Tri poškodovane so z reševalnimi vozili prepeljali v UKC Maribor, 3 pa v SB
Rakičan.

Policisti prometno nesrečo še vedno preiskujejo

Zaradi prometne nesreče je bila avtocesta za ves promet zaprta v obe smeri do 10.15. Takrat so za promet sprostili oba vozna pasova, avtocesto pa so popolnoma odprli ob 10.45.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.