03:02, sob, 4. Maj

V Radljah odprli Medgeneracijski KC Dravske doline





Po približno dveh letih delovanja Marenberškega mladinskega kulturnega centra se je zgodil korak naprej. V okviru obstoječega Marenberškega MKC je v prvih dneh novega leta, je včeraj odprl vrata še Medgeneracijski kulturni center Dravske doline.

medgeneracijski kc radlje1

Malo več kot trideset obiskovalcev se je udeležilo otvoritve v Radljah ob Dravi. V prostorih bodo tako ustvarjalni ponedeljki, torek zdrav življenjski slog, kuharske srede, z januarjem četrtkove jutranje medgeneracijske čajanke ter predvsem družabni vikendi z zanimivimi delavnicami. Program dopolnjuje vrsta tečajev, raznovrstnih kulturnih dogodkov, druženja in predavanja. Program najdete na spletni strani ŠKTM, v vodniku, tedensko v Novičkah občine Radlje. Ponosni so, da se programov udeležujejo tako najmlajši iz vrtca, kot mladostniki, aktivna generacija po svojih službenih obveznostih ter seveda starejši v najlepših letih. Novost je tudi bralni kotiček.

Otvoritev poleg novih programov pomeni tudi obljubo, da bodo poskusili vsebine in dejavnosti konstantno nadgrajevati in izboljševati. “Nasvet vedno manjka, ko je najpotrebnejši.” Zato vabijo vse obiskovalce, da aktivno dajejo predloge kaj želijo videti, slišati, preizkusiti, okusiti,… pa tudi da delijo svoje znanje, izkušnje in spretnosti.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.