21:19, sob, 27. Apr

V Selnici boste lahko na Jabolčni poti spoznavali velikonočne motive in igre, v hramu kulture pa ogledali lutkovno predstavo





V Selnici ob Dravi se lahko v dnevih okrog velike noči, med 25. marcem in 7. aprilom 2024, sprehodite po Jabolčni poti, kjer boste na Bralnem šprancirju preko velikonočnih motivov Maksima Gasparija spoznali nekaj velikonočnih običajev in iger. V četrtek, 28. marca, ob 17. uri pa otroke pripeljete na lutkovno predstavo Hopek in velikonočni zajček v Hram kulture Arnolda Tovornika.

Na Jabolčni poti bodo med 25. marcem in 7. aprilom na velikonočnih motivih Maksima Gasparija prikazane take igre, da iz Društva Godi mi, ki pripravlja Bralni špancir, pravijo, da se jih bodo lahko zapomnile družine in jih igrale tudi doma.

V sodelovanju s KD Pavza pa Društvo Godi mi v četrtek, 28. 3., ob 17. uri vabi v Hram kulture Arnolda Tovornika na ogled lutkovne predstave Hopek in velikonočni zajček. Po predstavi bodo izdelovali pirhe v servietni tehniki. Udeležba na dogodku je brezplačna za majhne in velike. Zaradi lažje organizacije pa priporočjmo, da na drustvo.godimi@gmail.com pošljete število udeležencev, saj želijo vsem omogočiti aktivno sodelovanje na delavnici.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.