08:22, pet, 29. Mar

V Sveti Trojici kmalu optika z očesno ambulanto





Potem, ko so spomladi po skoraj dvanajstih letih čakanja v Sveti Trojici odprli ambulanto družinske medicine, so zdaj pred odprtjem optike, kjer bodo poskrbeli tudi za ambulanto očesne medicine. Želijo pa si še zobozdravstvene ambulante, tako da bodo lahko sčasoma uredili pravi center zdravja.

Ambulanta v Sveti Trojici
Ambulanta v Sveti Trojici
Na aprilski otvoritvi ambulante družinske medicine se je nabralo veliko število zadovoljnih občanov in občank, ki so izrazili veliko zadovoljstvo in navdušenje nad odprtjem ambulante. Da so bili skoraj 12 let brez ambulante, gre pripisati dejstvu, da je takrat nenadno odšla zdravnica. Občani in občanke so tako morali hoditi v Zdravstveni dom Lenart. Letos pa so osmega aprila v obnovljeni zgradbi odprli ambulanto dr. Aleša Ranđelovića. Ta deluje trikrat na teden. Ob ponedeljkih med 13. in 20. uro ter ob sredah in petkih med 7. in 14. uro. Skupaj z zdravnikom dela tudi medicinska sestra.

Trojiški župan David Klobasa nam je že spomladi dejal, da imajo v Sveti Trojici smele načrte – postopno bi namreč radi uredili center zdravja. Korak bližje uresničitvi je zagotovo odprtje optike z ambulanto očesne medicine, tako da občanom in občankam ne bo treba v druge kraje na preglede.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.