01:54, čet, 16. Maj

V včerajšnjem strelskem obračunu umrl direktor podjetja: “Tvoja odsotnost bo zaznamovala mnoge”





Včeraj je na območju PU Maribor, v občini Oplotnica, prišlo do strelskega obračuna. Ena oseba je na kraju umrla, drugo so pripeljali v UKC Maribor na zdravljenje. V spor naj bi bila vpletena še tretja oseba, a policija več informacij še ni razkrila.

“Zaradi velike tragedije v našem podjetju, se vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Potrudili se bomo, da jih ne bo in bomo delovali nemoteno. Hvala za razumevanje,” so zapisali v šoli vožnje Pek.

Laura, prijateljica pokojnega je na družbenih omrežjih zapisala: “Izgubila sem ne le prijatelja, ampak tudi človeka, ki je bil izjemno dragocen del ne samo mojega, temveč tudi življenja ljudi,ki smo ga poznali. Tvoja iskrenost in prijaznost sta bili neprecenljivi. Vedno si bil tam, kadar smo potrebovali nekoga. Tvoje pite bodo ostale neprimerljive (žal te naše ženske niso osvojile recepta) tako kot tvoja velikodušnost, toplina, igrivost.”

Zapisala je še: “Pogrešala bom tvoje tople objeme, ki so mi vedno dajali občutek, da sem sprejeta, da maš me rad. Tvoje pohvale na račun mojih oblekc, najne izprijene klepete in lude plane. In tvoje besede, ki so nas enkrat dvignile, drugič spodbudile, tretjič pa si nas gonil tja,kamor vsi kdaj sodimo. Vem, da na svetu manjkaš še mnogim ljudem, ki so te imeli radi, in tvoja odsotnost bo zaznamovala mnoge. Nikoli ne bom pozabila naše vezi in vseh trenutkov, ki smo jih delili skupaj. Hvala ti za vse, kar si bil zame, za druge. Počivaj v miru, dragi prijatelj upam,da tam najdeš svoj mir.”

Več podrobnosti bo danes ob 13. uri jasnih na Policijski upravi Maribor, izjavo za javnost bomo v živo prenašali na Facebooku BK TV.

Druge novice

Comment

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.