02:48, čet, 25. Apr

V Vidmu pri Ptuju odprli nove poslovne prostore pošte





Danes so slovesno odprli nove poslovne prostore pošte 2284 Videm pri Ptuju. Za celotno naložbo je Pošta Slovenije namenila okoli pol milijona evrov. Novi prostori so opremljeni s tremi informatiziranimi delovnimi mesti, urejen je prostor za pismonoše ter prostor za razkladanje in nakladanje paketnih pošiljk. Poskrbljeno je za večjo varnost in boljše delovne pogoje zaposlenih. Z novo investicijo bo večji tudi prostor za stranke, prav tako pa jim bo na voljo več parkirišč, so danes sporočili iz Pošte Slovenije.

“Pošta 2284 Videm pri Ptuju bo izvajala storitve na območju, ki obsega 2531 gospodinjstev. Na pošti je trenutno 12 zaposlenih (od tega trije, ki opravljajo delo na okencih ter devet pismonoš). Skupna površina pošte znaša 235 m²,” so zapisali v sporočilu medijem.

Ob tem pa še iz Pošte Slovenije sporočajo, da poleg nadgradnje in razvoja novih storitev v zadnjih letih pospešeno vlagajo v posodobitev, informatizacijo in avtomatizacijo poslovanja.

Prenovljeni poštni prostori v Vidmu pri Ptuju

“Za pospešitev transformacije poslovanja bo Skupina Pošta Slovenije v obdobju do leta 2025 vsako leto namenila več kot 35 milijonov EUR investicij. V letu 2021 se v Pošti Slovenije prednostno osredotočajo na nadaljevanje integracije poslovanja Skupine Pošta Slovenije in Skupine Intereuropa, gradnjo dobrih 5.000 m² velike logistične hale na območju PLC LJ, prenovo in širitev paketnega poslovanja ter flote električnih vozil. Hkrati v Pošti Slovenije vzpostavljajo sodobne oblike točk za sprejem in izročanje pošiljk – poleg mreže poslovalnic (lastnih in pogodbenih pošt po Sloveniji) imajo v večjih krajih po Sloveniji tudi mrežo 24 paketomatov, dve samopostrežni enoti 24/7, naslovnikom pa so na voljo sprejemno-izročilna mesta na Petrolovih in Molovih bencinskih servisih ter mreža 450 paketnikov (http://Direct4.me). Strankam je na voljo tudi spletna aplikacija PS Pošlji paket, s katero lahko pripravijo pošiljko za pošiljanje kar doma ter jo nato oddajo v prenos na najbližji poštni poslovalnici ali v PS Paketomat,” so sporočili.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.