20:12, čet, 28. Mar

V začetku marca predprodaja sezonskih smučarskih vozovnic za prihodnjo zimo





Še pred koncem letošnje zimske sezone na Mariborskem Pohorju in Arehu bo, kot je bila praksa že v minulih letih, mogoče kupiti nove sezonske smučarske vozovnice. Tako imenovana super predprodaja, ko bodo sezonske vozovnice za zimo 2020/2021 naprodaj po najnižjih cenah, bo trajala od 1. do 15. marca.

Cene vseh sezonskih vozovnic Marpromovega smučarskega središča za prihodnjo zimo bodo ostale enake, kot so (bile) v letošnji, predprodaja pa bo ponovno razdeljena v tri obdobja. Tako bodo nove sezonske smučarske vozovnice samo v času super predprodaje v prvi polovici marca za odrasle stale 370 evrov, za mladino, študente in seniorje 310 ter za otroke in invalide 210 evrov. Pri tem bo Marprom vsem smučarjem, ki imajo letošnjo sezonsko vozovnico za Mariborsko Pohorje in Areh ter bodo v prvi polovici marca kupili novo, na akcijske cene, veljavne v času super predprodaje, priznali še dodatnih 10 odstotkov popusta. Vsi, ki letošnje vozovnice nimajo, a bodo kupili novo, pa bodo z njo že lahko smučali od 1. marca do konca letošnje sezone. Kako dolgo bo ta trajala, bo odvisno od vremenskih oziroma snežnih razmer; če bodo te dopuščale, bo smuka na Pohorju mogoča vsaj do 15. marca.

Smučišče Areh.
Smučišče Areh.

Super predprodaja, ko bo moč kupiti osnovne, družinske in prenosne sezonske smučarske vozovnice, bo na blagajni na spodnji postaji Pohorske vzpenjače, ki bo delovala vse dni med 7. in 16. uro. Pri tem kupce Marprom prosi, da na blagajno prinesejo s seboj staro vozovnico, saj bodo to ob nakupu nove posodobili in bo tako veljala tudi v zimski sezoni 2020/2021.

V naslednjih obdobjih predprodaje – ta se bo potem nadaljevala v jesenskem času – se bodo cene novih sezonskih smučarskih vozovnic postopoma zviševale. Nov cenik, ki je enak kot letošnji, je že objavljen na spletni strani www.visitpohorje.si v zavihku Ceniki. Predprodaja vozovnic Pohorka, ki omogočajo smuko od ponedeljka do petka (razen ob praznikih in med novoletnimi ter zimskimi šolskimi počitnicami), se bo v skladu z veljavnim cenikom začela ob koncu poletja.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.