08:01, čet, 2. Maj

Vaterpolisti z “dvojno krono” v Mestno hišo





Mariborskim vaterpolistom je uspelo osvojiti “dvojno krono”: pokal Slovenije in naslov državnih prvakov. Uspehu v čast sta njih, kakor tudi predstavnike Akademskega vaterpolskega kluba Branik Maribor, mariborski župan dr. Andrej Fištravec in predsednik Športne zveze Maribor Uroš Lovrenčič minuli torek povabila na sprejem v Mestno hišo.

Fištravec in Lovrenčič

Vaterpolisti so v doseganje rezultatov vložili veliko truda, kar se jim je očitno obrestovalo. Skupaj s trenerjem, predstavniki vodstva kluba, županom in predsednikom Športne zveze so (tudi dobesedno) nazdravili doseženim rezultatom ter v popotnico ubranitvi naslova.

zdravljica

Župan Andrej Fištravec je bil ponosen na športnike, saj so najboljši v Sloveniji prav iz Maribora. V tej luči je obljubil, da se bodo na Občini potrudili s čimprejšnjo sanacijo bazena, ki ga vaterpolisti nujno potrebujejo za nemotene treninge.
Da so z “dvojno krono” dosegli resnično velik uspeh, sta na sprejemu pritrdila tudi trener Milan Mitrović in predsednik kluba Robert Grubišić Čabo.

žoga s podpisi

Seveda pa sprejem ni bil namenjen zgolj formalnostim. Tako so vaterpolisti županu “v spomin” podarili žogo z njihovimi podpisi.

Podrobnosti v oddaji Občinski informator 310!

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.