14:38, ned, 19. Maj

Velika tragedija v Avstriji, mati ubila dva otroka, utopila naj bi ju v bazenu





Avstrijski mediji poročajo o grozljivi vesti, 36-letna mati naj bi v bazenu utopila svoja dva otroka.

Avstrijo je danes malo po poldnevu pretresla srhljiva novica. Kot poročajo avstrijska televizija ORF in drugi mediji, je v Absdorfu pri Tullnu v pokrajini Spodnja Avstrija, 36-letna mati ubila dva lastna otroka: 7-mesečno in 7-letno hčerko​​.

Nato naj bi sedla v avto in poskušala narediti samomor ter trčila v drevo na cesti. V nesreči se je poškodovala in odpeljala v bližnjo bolnišnico, po besedah ​​tiskovnega predstavnika spodnjeavstrijske policije pa ni v življenjski nevarnosti.

Poklicala moža in mu povedla, da je ubila otroka

Ta groza se je po poročanju medijev začela danes zjutraj ob 9.30, ko je oče obeh otrok poklical policijo in povedal, “da ga je klicala žena in rekla, da je ubila njuna dva skupna otroka, zdaj pa se bo ubila še sama.” Na kraj so takoj odšli policisti, ki so skozi odprta vrata balkona vstopili v skupno hišo zakoncev.

Kot piše v policijskem poročilu, so bili policisti zgroženi, ko so naleteli na trupli 7-mesečnega in 7-letne deklice. Na pomoč sta takoj prispela dva helikopterja in več reševalnih vozil. Žal je bilo prepozno in zdravnikom dveh otrok ni uspelo oživiti.

Avstrijski “Kronen Zeitung” poroča, da naj bi po neuradnih informacija 36-letnica v bazenu utopila svoja dva otroka.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.