10:09, tor, 16. Apr

VIDEO: Agonija razreševanja direktorice mariborskega Zavoda za turizem se nadaljuje





Današnjo sejo sveta Zavoda za turizem Maribor-Pohorje, na kateri naj bi odločali o razrešitvi direktorice Doris Urbančič Windisch, so prekinili, ker naj bi člani sveta zavoda potrebovali pravno pomoč. Tako se že tri mesece trajajoča agonija njenega razreševanja nadaljuje, do kdaj pa še ni jasno.

Predsednik sveta zavoda Gregor Bezlaj je ob našem obisku seje povedal, da moramo zapustiti prostor. Po seji, ko so nas zanimale podrobnosti odločanja o eni najbolj aktualnih tem v Mariboru, pa je bil skromen s pojasnili. Preverite v video izjavi.

Niso ji pustili do besede
Še vedno hodi v službo s srcem, pravi direktorica Zavoda Doris U. Windish, a priznava, da ji pojenja energija. Želela si je, da se njeno razreševanje danes konča, a glede na (ne)razplet ostaja na položaju še najmanj do naslednje seje. Do takrat pa si bodo člani sveta zavoda priskrbeli pravno pomoč. Ob prisotnosti svojega odvetnika je današnjo sejo obiskala tudi sama, ampak ne njej, ne njenemu pooblaščencu niso pustili do besede. Podrobnosti v njeni video izjavi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.