08:12, pet, 17. Maj

VIDEO: Dejan Vedlin tik pred začetkom Totega radia: “Po več kot 22 letih ponovno začenjamo šteti od ena”





Toti radio je povsem nova radijska zgodba, ki se uradno začenja s 1. septembrom 2023. Dan prej smo obiskali radio, in odgovorni urednik Dejan Vedlin nam je zaupal marsikaj zanimivega ter napovedal, kaj vse čaka poslušalce.

Toti radio ima sedež na Glavnem trgu v Mariboru, in ustvarjalci obljubljajo, da bodo vsak dan dali vse od sebe, da bodo radio, kot ga ljudje poznajo, kot nam Vedlin zaupa v pogovoru, ki si ga v celoti lahko ogledate spodaj, pravzaprav ne gre za nov radio. Gre za novo frekvenco, a star radio. Namreč velik del ekipe je poslušalcem že poznan z Radia City.

Na programu tudi Toti Reporter Milan

Jutro na Totem radiu bo z Dejanom Vedlinom, Ano Lakota in Maticem Jegrom, dopoldne bo za mikrofonom Saša Pančur, seveda pa ne bosta manjkala Marko Fras in Tomaž Medvar s svojim Fras in Medvar Showom.

Dejan Vedlin nam pove, da Reporter Milan zdaj postaja Toti Reporter Milan, prav tako bodo na Totem radiu tudi neposredni prenosi nogometnih tekem NK Maribora. Napovedal je tudi, da pomurski radio Maxi postaja Toti Maxi, in sicer s prihodnjim petkom.

Več pa si oglejte v intervjuju.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.