19:14, ned, 28. Apr

VIDEO: I – Vent na sejmu Dom, kje vam bodo na voljo za nasvete





Podjetje I – Vent se ukvarja s prezračevanjem. Njihovi prezračevalni sistemi so cenovno ugodni in zelo preprosti za vgradnjo. Zaradi svoje enostavnosti so primerni tako za vgradnjo v starejše hiše ali stanovanja kot tudi v novogradnje. Za montažo sistemov ni treba vgraditi nobenih cevi, zato je montaža hitra in brez večjih posegov v stanovanje.

Milan Kuster, direktor podjetja je za naš medij spregovoril tudi o tem, da jih velikokrat najdete na sejmih, kjer se lahko potencialni kupci ustavijo na njihovi stojnici, povprašajo za nasvet ali pa enostavno povedo, kako so zadovoljni z njihovo že vgrajeno napravo.

Poglejte izjavo direktorja spodaj.

Te dni so prisotni na sejmu Dom. Le-ta poteka med 6. in 10. marcem na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Z vgradnjo njihovega prezračevalnega sistema bo v stanovanje stalno pritekal svež zrak, izrabljen pa se bo nenehno odvajal skozi ventilatorsko enoto direktno skozi jašek ali zunanji zid. S tem v prostorih dosegate nižjo vlažnost, preprečuje se nastajanje zidne plesni, kondenza in neprijetnega vonja.

Vsi elementi prezračevalnega sistema i-Vent imajo vgrajeno protihrupno in proti alergijsko zaščito. Filter proti alergijam je pralen in ga ni treba menjati. Prezračevalni sistem i-Vent deluje 24 ur na dan, je skoraj neslišen, porabi izjemno malo energije, prav tako pa nam prihrani do 30 % energije v primerjavi z zračenjem skozi okna. Podrobnosti pa lahko najdete tudi na njihovi spletni strani.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.