19:58, sob, 27. Apr

VIDEO: Mariborski bend Alo!Stari v čisto novem spotu zaplesal. Priložnost zaplesati z bendom na njihovem koncertu bo kmalu





Mariborski bend Alo!Stari je tik pred izidom novega albuma ‘Sem prii, nič ti neom’, ki izide 26. 3. 2024, predstavil nov singl ‘Spali bomo te ko bomo mrtvi’. In v videospotu so fantje tudi zaplesali. Njihova koreografija je nalezljiva, tako da se lahko kaj hitro zgodi, da bodo med občinstvom na skorajšnjih koncertih v Ljubljani in Mariboru njihovi občudovalci zaplesali po isti koreografiji. Boste med njimi?

Pesem s sivim podtonom so izdali tik pred zabavo petletja oziroma pred dvema rojstnodnevnima koncertoma, ki ju bodo imeli ob praznovanju svojih prvih petih let. 18. 4. 2024 v ljubljanski Cvetličarni in 26. 4. 2024 na mariborskem Štuku. “Priite, nič vam neojo!” napovedujejo po mariborsko.

Bend Alo!Stari je za “party komad” posnel “party videospot”, tokrat z režiserjem Simonom Zimičem – Zimo. “Nam je odklop to, da lahko igramo; folku pa je odklop, da pride na naše špile!” so si rekli fantje iz Alo!Stari in naredili “party vzdušje” že na snemanju spota, ki so ga posneli ob njihovem placu za vaje. Poklicali so prijatelje, znance in naključne ljudi, ki jih poznajo, in posneli spot, ki je luč sveta ugledal včeraj zvečer.

“Navadno so snemanja ful naporna, tokrat pa smo se imeli res fajn!” so se po koncu snemanja strinjali in hkrati pozdravili ekipe, ki so bile z njimi, band Demm, Retro gang, ustvarjalce podcasta Brez filtra in druge.

Alo!Stari. Foto: Luka Hernet

Nov album “Sem prii, nič ti neom!”

Fantje iz Alo!Stari bodo 26. marca izdali svoj nov, drugi album ‘Sem prii, nič ti neom!’. Pet skladb s prihajajočega albuma je že znanih (‘Prie tako leto’, ‘Nea guši’, ‘Nisn jezn, sao me razpizdi!’, ‘Preživeli smo še eno noč, in ‘Glavno, da midva sma skup’), danes je pred vami nova ‘Spali bomo te ko bomo mrtvi’, nekaj jih je že mogoče slišati v živi različici, saj so del koncertnega repertoarja banda, nekaj pa jih bo z izidom albuma na voljo prvič. Na albumu bo skupaj 12 precej podobnih, a hkrati tako zelo različnih skladb, v katerih Alo!Stari ostajajo mariborsko cinični. In seveda velja opozorilo: tudi ta album vsebuje mariborščino.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.