11:24, tor, 7. Maj

VIDEO: Na Eurosportu naredili prisrčno kompilacijo posnetkov sina Primoža Rogliča. Očitno so nad njim navdušeni





Na slovitem Eurosportu, kjer sicer spremljajo športna tekmovanja različnih panog, imajo očitno najmanj enega navdušenca nad sinom slovenskega kolesarskega šampiona Primoža Rogliča. Malemu Levu Rogliču so namreč posvetili kar kompilacijo posnetkov.

Deček, ki kadarkoli lahko spremlja svojega očeta na zmagovalnih stopničkah, je navdušil že marsikoga, ne nazadnje tudi komentatorje kolesarskih dirk ne samo pri Eurosportu, ampak tudi na drugih televizijskih hišah in medijih.

Primož Roglič namreč na zmagovalnih stopničkah praviloma naredi telemark, doskok s smučarskih skokov oziroma poletov, sin Lev pa se mu pri temu z veseljem tudi pridruži. Kako uživa pr tem se vidi tudi na kompilaciji posnetkov, ki so jih objavili na družbenih omrežjih pri Eurosportu. Fantič je iskriv, živahen in izjemno vesel, kar se tudi vidi na posnetkih.

Ob tem so še zapisali: “𝙃𝙚’𝙨 𝙖𝙣 𝙞𝙘𝙤𝙣, 𝙝𝙚’𝙨 𝙖 𝙡𝙚𝙜𝙚𝙣𝙙 𝙖𝙣𝙙 𝙝𝙚 𝙞𝙨 𝙩𝙝𝙚 𝙢𝙤𝙢𝙚𝙣𝙩 … Young Rogla absolutely loves a podium!”, v slovenskem prevodu: “On je ikona, on je legenda in on je trenutek … Mladi Rogla absolutno ljubi oder!”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.