12:18, pon, 29. Apr

VIDEO: Na Vinskih brbončicah, kjer se bodo predstavili najboljši vinarji, bo glasbeni gost Slavko Ivančič





Letošnje Vinske Brbončice z legendo slovenske glasbe Slavkom Ivančičem v Selnico ob Dravi prinašajo v petek, 24. 2. 2023, predstavitve vinarjev iz vse Slovenije, hkrati pa tudi iz tujine.

Kako in kje bo moč okusiti odlična vina in poslušati odlično glasbo, pa nam je povedal Peter Rataj. V petek, 24. 2. 2023, se začnejo Vinske brbončice v Hramu kulture Arnolda Tovornika v Selnici ob Dravi ob 18. uri in trajajo vse do 22. ure. Poskrbeli bodo tako za intimno vzdušje, v katerem bodo obiskovalci lahko izvedeli več o sami ponudbi vin in delikates od ponudnikov, hkrati pa tudi za glasbene sladokusce nastop Slavka Ivančiča, ki bo v dveh nastopih poskrbel za rock’n’roll. Ob degustiranju bo torej zanimiv koncert glasbenika, ki je sicer znan po vsej Sloveniji. Na odru ne bo sam, ampak z bendom.

Vinske brbončice pa bodo polne vina, delikates in tudi drugih pijač. Peter Rataj pravi, da bodo poskrbeli, da bodo obiskovalci uživali z vsemi čutili, zato bo to družabni večer, na katerem se bo predstavili okrog 30 ponudnikov, s katerimi se bo lahko pokramljalo. Želijo namreč ohraniti pristen, oseben pristop vinarja do obiskovalcev. Število vstopnic je omejeno, saj želijo omogočiti prav to, ne pa drenjanja.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.