10:11, pon, 29. Apr

VIDEO: Napoved oddaje Report: o vinskih brbončicah s Slavkom Ivančičem, dokumentarnem filmu Kurent in filmih v Minoritih





Vabljeni k ogledu današnje oddaje Report, oddaja bo na sporedu BK TV torej danes, 21. 2. 2023, ob 18. uri.

V njej napovedujemo petkove Vinske Brbončice s Slavkom Ivančičem v Selnici ob Dravi, predstavljamo dokumentarni film Kurent Mihaela Toša in napovedujemo začetek filmskih programa Film v Minoritih v Kulturni četrti minoriti.

Vinske brbončice bodo v petek, 24. 2. 2023, odličen program, na katerem se bo predstavilo veliko vinarjev, bo obogatil nastop legendarnega Slavka Ivančiča. Več o tem je povedal Peter Rataj.

Mihael Toš je avtor dokumentarnega filma o kurentu. Zbral je razlage strokovnjakov različnih področij, ki so vsak s svojega strokovnega vidika spregovorili o kurentu in kaj ta predstavlja. Nastal je kratek, sodoben dokumentaren film. Kje vse je in bo viden, je povedal Toš v oddaji Report.

Ksenija Repina, Kulturna četrt Minoriti – Lutkovno gledališče Maribor, in Urška Breznik, Konzorcij Film in Maribor, pa sta predstavili program Filmi v Minoriti, sobotne filmske večere, ki prinašajo vsebinsko in žanrsko različne filme vse od sobote, 25. 2. 2023 naprej.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.