11:29, čet, 2. Maj

VIDEO: Nova, nežna pesem dueta BosaZnova o težkih trenutkih v ljubezni, s sporočilom “še vedno sva skupaj, še vedno sva dva”





Duet BosaZnova se predstavlja z novim singlom s svojega albuma Terapija za pare. Siceršnji igrivosti in hudomušnosti je tokrat dvojec postavil za protiutež melanholijo in občutje monotonije ter ujetosti.

V življenju ni vedno vse tako, kot si želimo, pravita, saj pridejo trenutki, ki nas potisnejo v kot. “Pridejo dnevi, ko stalno dežuje, pride vihar in cvetje se usuje,” sta verza, ki sta na začetku pesmi ‘Danes sploh se ne ujameva’. Nato pojeta “Jaz bi rada …” in naprej “In jaz se trudim”, ampak: ko ne gre, ne gre. Ni človeka na svetu, ki bi bil imun na takšno razpoloženje. Včasih je treba pač samo počakati in krizne trenutke prebroditi, kakor veš in znaš, se lahko doda razmišljanje o takih trenutkih in o tem, kako naj reagiramo. Ko minejo, par ugotovi, da sta oba malo potolčena od vsega, a še vedno skupaj in še vedno sta dva. To je lahko ohrabrujoče za njune nadaljnje korake. Življenjsko in resnično, kot se to zgodi v ljubezenskem življenju marsikaterega para, ki zaradi napetosti kdaj govorita vsak po svoje, drug mimo drugega. A pomembno je, da to prebrodita, se slišita, razumeta in se po neurju spet pokaže sonce. Ljubezen pa ostane.

Videospot nosi v sebi barve in izraze, ki poustvarjajo razpoloženje pesmi in je bil posnet v kulturnem centru Primoža Trubarja v Šentjerneju. To je spot, ki sta ga BosaZnova skupaj z ekipo posnela v najkrajšem času do sedaj, v treh urah. Režiser in snemalec je bil spet Jan Poreber, za luči je poskrbel Uroš Vide. Scenografijo, sorežijo in styling je opravila lepša polovica dueta  Vanja Romih.

V spotu se prvič kot glasbenika pojavita basistka Neža Pavlovič in bobnar ter tolkalec Miha Friedrich – Frido, ki tudi sicer nastopata z zasedbo BosaZnova.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.