03:13, čet, 25. Apr

VIDEO: Otroci, ki si želijo novega igrišča, dobivajo vse več podpore





Otroci iz Ljubljanske in Goriške ulice v Mariboru zbirajo prostovoljne prispevke za nakup igral na igrišču in prenovo igrišča med večstanovanjskimi bloki. Športno društvo Ultra plus Robert jim je priskočilo na pomoč in odprlo tekoči račun, kamor lahko ljudje tudi nakažejo prostovoljne prispevke.

Zbiranje prostovoljnih prispevkov za prenovo igrišča

Mnogi posamezniki so na različne načine priskočili na pomoč otrokom iz Ljubljanske in Goriška ulice v Mariboru, da bi lahko se končno igrali na varnih in sodobnih igralih. Med vsemi je svojo pomoč ponudilo tudi Športno društvo Ultra plus Robert, ki bo organiziralo tudi razne dejavnosti, da pa bi bilo zbiranje prostovoljnih prispevkov čim bolj enostavno in uspešno, pa je otrokom in njihovim staršem ponudilo tudi tekoči račun. Pri nakazilu se mora obvezno napisati namen: ZA PRENOVO IGRIŠČA.

Podatki za nakazilo prostovoljnih prispevkov za prenovo igrišča:
Športno društvo Ultra plus Robert,
NASLOV: Slovenska ulica 13, Maribor
TRR: SI56 2900 0005 2953 224
NAMEN: ZA PRENOVO IGRIŠČA

Naj spomnimo: na pobudo deklice Leile so se otroci prejšnji teden odločili za zbiranje prostovoljnih prispevkov za ureditev igrišča in nakup igral, saj so tista, ki jih imajo zdaj na dvorišču zastarela, polomljena in zanje že nevarna. Poglejte, kako podjetno so se lotili zbiranja prostovoljnih prispevkov.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.