11:24, ned, 19. Maj

VIDEO: Pestro dogajanje: levinja Čaja tako navdušena nad bučo, da je nagnala leva Maksimusa





V ljubljanskem živalskem parku so poskrbeli, da tudi njihove živali uživajo v teh dneh in da so deležne nekaj “igrač”, ki pa so jih lahko dejansko tudi snedle. Pripravili so jim “bučno zabavo”.

Ne gre seveda za glasno zabavo, ampak zabavo z bučami, kot se za sedanji čas spodobi. Če si že ljudje pripravljamo zabave pred nočjo čarovnic in izrezujemo buče, zakaj ne bi buč dobile tudi živali v živalskem vrtu.

Med najbolj zanimivimi reakcijami na buče je zagotovo bila reakcija levinje Čaje, ki je bila tako navdušena nad bučama, da ju je hotela imeti samo zase. Levu sprva sploh ni dovolila priti blizu. Buči sta bili seveda polnjeni, tako da je bilo veselje še večje.

Medvedka je dobila bučo, ki je bila osladkana z medom. Pogumno se je lotila svojega priboljška in prelomila bučo kar na pol.

Takole je potekala bučna zabava pri črnih čopičarkah, so zapisali v ljubljanskem živalskem vrtu in pokazali, kako so črne čopičarke sprejelebučo. Dejansko se je zabavala kar cela družina, tudi najmlajša člana, ki sta bila še na očetovem hrbtu.

Mačjima pandama Maguju in Miki se buča, ki so jima prinesli ni zdela prav nič grozna, ampak sta se kar hitro lotila priboljškov. Res pa je, da je bilo treba bučo najprej dobro pregledati in prevohati.

V živalskem vrtu so poskrbeli, da so tudi druge živali dobile svojo bučo. Takšno, da je bila po njihovi meri, ali boljše rečeno, po njihovem okusu.

FOTO: Levinja v ljubljanskem živalskem vrtu je ljubosumno pazila na svojo bučo. Vir Facebook, ZOO Ljubljana.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.