13:00, pet, 3. Maj

VIDEO: Po poškodovanega otroka niso želeli priti z reševalnim vozilom





Mariborčan Grega, ki objavlja na družbenem omrežju kot Suba TV, je delil zgodbo, ki se je zgodila potem, ko se je njegov sin poškodoval na treningu.

Njegov 13-letni sin je na treningu tekvandoja v Športnem centru Barada utrpel izpad pogačice. Trener Aleš je o tem obvestil njega, po tem, ko mu je povedal, da ima koleno na levi strani noge, da to ni “skočilo” nazaj na svoje mesto, je trenerju rekel naj pokliče rešilca.

Mariborčan je ostal brez besed, ko mu je trener povedal, da je rešilca že klical, a so prevoz zavrnili, češ da naj otoka sami pripeljejo v bolnišnico, da imajo oni bolj urgentne stvari.

Po tem mu je oče otroka rekel naj še enkrat pokliče in pove, da naj pridejo ponj, saj gre za nujen primer.

Če bi ga peljali sami, bi lahko prišlo do dodatne poškodbe

Otok je sedel v bolečinah in čakal, da nekdo pride po njega. “Dispečer je želel imeti fanta na telefonu,” še v posnetku pove Mariborčan in doda, da ga je dispečer spraševal, kje je bil na dopustu in na morju.

Kljub drugemu klicu, pa še vedno niso želeli priti po poškodovanega. Oče 13-letnika je bil v tem času s kolegom v Velenju, od koder sta poklicala znanca, zdravstvenega delavca, ki sicer ni bil več v službi, pa je vseeno pomagal. Aktiviral je rešilca, ki je bil v roku 5 minut na lokaciji.

“Super ekipa, super vse, malemu so koleno poravnali. Najbolj bizarno pri tej zgodbi pa je, da so ti fantje, ki so prišli z reševalnim vozilom, povedali, da hvala bogu, da niso upoštevali navodil dispečerja in sami odpeljali 13 letnega otroka na urgenco, saj bi mu še dodatno poškodovali nogo.”

Več v posnetku.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.