09:22, pon, 29. Apr

VIDEO: Preverili smo, kako daleč je izgradnja vrtca v Selnici ob Dravi





V Selnici ob Dravi smo preverili kako poteka gradnja vrtca. Ena najpomembnejših investicij v zadnjih letih v občini se namreč že izvaja, kaj izvaja, vrtec pravzaprav že stoji. Nov vrtec so v Selnici ob Dravi nujno potrebovali, otroci in družine pa z veseljem pozdravijo gradnjo.

Investicija novega vrtca je bila želja vrsto let. V starem selniškem vrtcu se srečujejo s hudo prostorsko stisko, a kmalu bo to le še preteklost. Vrtec bo eden večjih v teh koncih, kar lahko na gradbišču opazimo že zdaj. Gradnja je zahteva, a upajo da bodo postavili objekt ki bo za vzgled drugim, cel vrtec je odet v les, s tem pa res lepo umeščen v prostor v naravi. Na projekt so izjemno ponosni vsi deležniki.

Podoba vrtca kaže na to, kako dobro je umeščen v prostor

Celotno investicijo bo sicer pokrila Občina Selnica ob Dravi, pridobili pa bodo sredstva Eko sklada, saj gre za pasiven vrtec in Eko sklad za takšne objekte namenja nepovratna sredstva, računajo na 750 tisoč evrov. Vizualizacije kažejo kakšna računajo, da bo podoba vrtca. Izgled ustreza umestitvi v naravo.

VIR: Občina Selnica ob Dravi

S tem ko bo vrtec tudi predan namenu in popolnoma dokončan bo občina Selnica ob Dravi resnično bogatejša in kvaliteta življenje mladih družin v kraju bo boljša.

Več v prispevku spodaj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.