13:51, pet, 17. Maj

VIDEO: Protestniki so včeraj napolnili mariborske ulice, zbralo se jih je več kot 400





Na Glavnem trgu se je včeraj zbralo več kot 400 ljudi. Ljudje so se pridruževali pri shodu. Zbralo se jih je najmanj dvakrat več, kot teden prej. In kot so dejali protestniki, ne mislijo prenehati, saj imajo dovolj ukrepov. Želijo si svobode.

Mariborčanom so se pridružili tudi protestniki od drugod po Sloveniji: iz Slovenskih Konjic, Pivke, Celja, Lendave. Opaziti je bilo tudi številne družine, nekateri so s seboj pripeljali tudi manjše otroke.

Objavil/a Aleksander Rimele dne Sobota, 27. marec 2021

Protestniki so se odpravili čez Glavni most vse do bolnice, skozi dvorišče bolnice in nato nazaj mimo medicinske fakultete, ponovno čez most, po Vetrinjski ulici, do Trga svobode in na Trg Leona Štuklja in po Jurčičevi ulici in Slovenski ulici nazaj na Glavni trg.

 

 

Tooo, bravo vsem pogumnim…..

Objavil/a Liljana Korošak dne Sobota, 27. marec 2021

In kot so dejali protestniki, ne mislijo prenehati, saj imajo dovolj ukrepov. Želijo si svobode. Protestnike je spremljala policija, do izgredov naj ne bi prišlo.

Objavil/a Sabina Škoda dne Sobota, 27. marec 2021

Druge novice

Comment

  • Nikola

    28 marca, 2021

    To mi delaj !!!! Nismo ovčke, prebudili smo se. Če Rudolf Majster nebi obstajal, bi mariborčani bili zdaj pod avstrijo in lepše bi nam bilo. Zdaj bo pa nekdo seveda rekel, sa b8 bili hlapci, ampak hlapci smo že zdaj. Na tem planetu smo z razlogom. Smisel življenja je, da smo tukaj sužnji in da delamo kot hrčki dokler nas ne stisne. Z nastankom farmacije so se pojavile tudi bolezni. Vse je povezano, strici iz ozadja vodijo celotno zadevo in nas kontrolirajo. Cepivo + 5g nas bo pokončalo, ampak zgodovina kaže, da je v ljudstvu moč. Vsaka stvar ima svoj konec, upam oz. verjamem, da bo tudi tukaj tako. Začela se nam bo nova doba, ko bomo spoznali nezemljane in videli kako lepo se pravzaprav lahko živi. Sedaj nimamo dostopa z zunanjim svetom, saj illuminati ne dovolijo.

    p.s. Živimo v virtualni resničnosti, ko umremo je GAME OVER igrice katero živimo in šele tam vidimo kaj je realnost. Mogoče so za nekatere ljudi te info preveč ampak bolje prej kot kasneje, da izveste vse to. Lp

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.