01:08, ned, 16. Jun

VIDEO: RRA Podravje – Maribor objavila poziv za vključitev v projekt PONI Podravje za vse, ki želijo izvedeti več o razvijanju poslovne ideje





Regionalna razvojna agencija za Podravje – Maribor je razpisala 2. javni poziv za vključitev v projekt Podjetno nad izzive – PONI Podravje 2024.

Projekt PONI Podravje, kot se skrajšano imenuje, ponuja štirimesečno redno zaposlitev, v okviru katere udeleženci projekta celostno razvijajo svoje podjetniške ideje, se udeležujejo uporabnih individualnih in skupinskih podjetniških usposabljanj. Ob podpori izkušenih mentorjev in zunanjih strokovnjakov pa razvijajo in dopolnjujejo svojo podjetniško idejo, izdelajo poslovni model ter se seznanijo z različnimi vidiki podjetništva. Na usposabljanju pa se vsakič znova tudi vzpostavijo novi poslovni stiki, sodelovanja in prijateljstva.

Več o tem, kaj vse delajo in kako se imajo na delavnicah, predvsem pa o razvijanju svojih poslovnih idej, ter kako jih bodo uresničili so spregovorili udeleženci sedanje aktivne skupine, mentorici pa sta povedali več o rokih, pogojih za prijavo, prav tako pa tudi, kaj so tiste veščine, ki jih morajo bodoči podjetniki vedeti, ko se odločajo za samostojno podjetniško pot.

Rok za prijavo v sam projekt PONI Podravje je 31.maj 2024. Nova skupina bo začela delo 1. septembra 2024. Javni poziv in obrazce najdete na spletni strani RRA Podravje – Maribor.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.