10:24, pet, 26. Apr

VIDEO: Tudi na Ptuju pričetek predvolilnega boja





Boj za županski stolček se je pričel tudi na Ptuju. Iz civilne iniciative za ohranitev dreves na ptujski tržnici se formira lista Ptuj je naš, ki še zbira podpise podpore. Z zbiranjem podpisov so začeli predvčerajšnjim, kar pomeni, da podporniki liste svoj podpis še lahko oddajo v Bo Cafeju na Ptuju ali listo kontaktirajo preko njihovega Facebook profila.

Člani iniciative so trdno prepričani, da bodo za ustanovitev liste zbrali dvolj podpisov, saj so se na politični parket podali iz zelo tehtnih razlogov. “Začelo se je že lani pri obnovi Ptujske tržnice, kjer ni bilo posluha za občane,” je začetek politične poti utemeljil Iztok Pohorec. Več podrobnosti pa v njegovi video izjavi.

Ob napovedi formiranja Liste Ptuj je naš je Pohorec poudaril, da ne bi bilo korektno, če bi trdili, da se v zadnjem mandatu na Ptuju ni storilo nič. “Obnovilo se je staro mestno pokopališče, ki je na obnovo čakalo predolgo časa, kar je prav gotovo delo vseh mestnih svetnikov in župana,” je dodal Pohorec. Kljub vsemu pa je ignoriranje volje velikega števila občanov zameglilo nekatere dobre projekte trenutnega občinskega vodstva. Podrobnosti v video izjavi.

Po besedah Iztoka Pohorca bo lista imela tudi svojega županskega kandidata, ki bo znan v prihodnjih dneh. Prioriteta pri izbiri kandidata pa bo predvsem, da bo kandidat znal prisluhniti občanom in da bo znal z njimi tudi sodelovati.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.