12:10, pet, 26. Apr

VIDEO: Učenci in otroci OŠ Selnica ob Dravi in vrtca Kobanček pripravili posnetka njihovih prikupnih nastopov





V Osnovni šoli Selnica ob Dravi so učenci in osebje ustvarili posnetek, na katerem pokažejo svoje talente, prav poseben posnetek decembrskega veselega dogajanja in ustvarjanja pa so pripravili tudi v vrtcu Kobanček.

V predgovoru je ravnateljica osnovne šole Manja Kokalj povedala, da so v najbolj prazničnem mesecu v šoli okrasili novoletno jelko, okrasili šolo in šolski park, izdelovali okraske, pekli piškote in tudi postavili več novoletnih smrečic. Ker zaradi epidemije covida-19 in preventivnih ukrepov tudi letos niso mogli pripraviti tradicionalnega nastopa učencev ob koncu leta, so ponovno posneli posamezne nastope učencev in učenk in jih združili v praznični posnetek. Učiteljem in učencem se zahvaljuje za sodelovanje in soustvarjanje posnetke, vsem skupaj pa želi lepe praznike in srečno novo leto.

Nastope učencev in učenk si lahko ogledate v tem posnetku:

Za prikupen posnetek dogajanja pa so poskrbeli tudi v vrtcu Kobanček, ki spada pod okrilje Osnovne šole Selnica ob Dravi. Tako so pokazali, kako so otroci prižigali adventne svečke, prepevali, se igrali, risali in tudi drugače ustvarjali. Pa tudi uživali na snegu, plesali, okraševali novoletno jelko in še veliko drugih stvari.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.