20:03, sre, 8. Maj

VIDEO: V Sveti Trojici pripravljajo pravo Zimsko pravljico





Letošnja Zimska pravljica v Sveti Trojici v Slovenskih goricah se začne 23. decembra 2022. Obeta se več zanimivih dogodkov, koncertov, razstava jaslic, žive jaslice, ki jih bodo uprizorili kar v dveh večerih, božični sejem in še veliko več.

Na osrednjem trgu, v samostanski kleti, v cerkvi in drugod bodo tako poskrbeli za dogodke, ki bodo Zimsko pravljico naredili čarobno in doživeto. Razstavo jaslic si boste lahko ogledali v samostanski kleti od 23. do 30. decembra 2022, Žive jaslice bodo pripravili tako 25. decembra kot tudi 26. decembra z začetkom ob 17.30.

Več o samem dogajanju sta povedala trojiški župan David Klobasa in direktorica Zavoda za turizem Lara Loparič.

Ves čas Zimske pravljice bodo tudi božični sejem s prazničnimi stojnicami, božični street food market (ponudba urbane ulične prehrane), otroške pravljice in lutkovne predstave, številni glasbeni koncerti in tudi božični koncert v cerkvi Svete Trojice. Po zaselkih pa bodo hodili tudi koledniki.

Za več informacij sledite povezavi #visittrojica na različnih družbenih omrežjih, celoten podroben program pa bo Občina Sveta Trojica objavila kmalu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.