04:15, pet, 26. Apr

VIDEO: V Vuzenici je pouk na daljavo stekel boljše kot spomladi. Župan poziva vse občane, da še naprej upoštevajo navodila





Vuzeniški župan Franjo Golob je izpostavil, da ima Vuzenica dokaj stabilno stanje v primerjavi z drugimi in da je občina vse od marca sledila vsem navodilom NIJZ, predvsem pa še s svojimi preventivnimi ukrepi poskušala nekako zajeziti, da bi se znotraj občine in regije virus širil. Ravnateljica osnovne šole Mojca Hrastelj Brelih pa je izpostavila, da je ob tokratnem začetku pouka na daljavo ta stekel precej boljše kot spomladi.

Župan Golob je poudaril, da je celotna Slovenija v stanju, ki je zelo zaskrbljujoče. Ljudi poziva k temu, da vsak zase nekaj postori, da ostane zdrav, in izpostavlja, da se z raznimi lažnimi informacijami ustvarja zmedo. Ravnateljica vuzeniške osnovne šole Mojca Hrastelj Brelih pa je naši ekipi povedala, kako imajo zdaj organiziran pouk, predvsem na daljavo. Spomladanska izkušnja jih je marsikaj naučila, poleti so bili na izobraževanju, zdaj so precej boljše pripravljeni na izzive in tudi drugače, boljše organizirani. V veliko pomoč jim je tudi, da imajo računalničarja na voljo več časa kot prej, manjka pa jim boljša računalniška oprema.

Več v videoposnetku pogovora z županom in ravnateljico:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.