02:28, sob, 27. Apr

VIDEO: Vlada je danes na Koroškem, odziv vuzeniškega župana Franja Goloba





Vlada Janeza Janše je danes na celodnevnem obisku na Koroškem. Najprej so premier in ministri imeli delovni posvet v Šentjanžu pri Dravogradu, nato pa so se odpravili na vrsto obiskov po koroških občinah. Pripravili so tudi posebno gradivo s podatki o stanju regije po področjih in izpostavlja izzive, rešitve in projekte. Kako je bilo v Vuzenici, kjer so bili kar trije ministri?

Med vsemi občinami, kjer so bili ministri tudi v Vuzenici, kjer je ministra za okolje in prostor  Andreja Vizjaka in ministra brez resorja, zadolženega za evropsko kohezijo, Zvonka Černača sprejel vuzeniški župan Franjo Golob, ki nam je ob koncu njihovih delovnih sestankov in še pred večernim skupnim zaključnim srečanjem v Mežici izpostavil, o čem so govorili tako s področja celotne regije kot tudi same Vuzenice. Vesel je, da nacionalna politika spremlja tudi politiko na lokalnem nivoju. Upa pa, da bo vlada na obisku in po obisku tudi upravičila njihova pričakovanja. Ob tem pa upa, da bo ob veliko dela, ki jih še čaka, se rodila tudi enotnost na Koroškem.

V Vuzenici je župan Golob sprejel ministra Vizjaka in ministra Černača. Kasneje po njegovi izjavi za našo ekipo pa je v Vuzenico prišel še obrambni minister Matej Tonin. Župan je poudaril, da sta ministra zelo pomembna za Koroško, ter povedal, o čem je tekla beseda na sestankih:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.