22:25, pet, 26. Apr

Vijoličasti NK Maribor pričeli s pripravami na drugi del sezone





Zimskega premora je konec. Včeraj se je na tradicionalnem zboru ponovno zbralo 30 vijol’čnih bojevnikov NK Maribora. Danes so pričeli s pripravami, prva tekma pa jih čaka 17. januarja.

Po napornem jesenskem delu so se igralci in člani strokovnega vodstva zaslužili zimski počitek. Ta se je tudi letos zaključil s tradicionalno skupno večerjo in uvodnim druženjem. Na zboru je bilo 30 igralcev: Handanović, Obradović, Cotman, Irgolič, Rajčević, Šuler, Doumbia, Šme, Uskoković, Bajrami, Viler, Milec, Palčič, Mertelj, Vrhovec, Pihler, Ogrinec, Dervišević, Bohar, Bajde, Vršič, Hotić, Ahmedi, Kramarič, Vokić, Moravac, Tavares, Mešanović, Zahović, Ahmetović. Po dogovoru sta manjkala Marwan Kabha in Sunny Omoregie. Kabha se bo priključil ekipi v soboto, Sunny v četrtek.

Okrepitve in menjave
Nov obraz NK Maribora je Kassim Doumbia, od vijoličastega dresa pa sta se poslovila Jean-Claude Billong kot novi član Benevanta in Or Inbrom, s katerim je dogovor o posoji iz Genta zaključen, tako da 21-letnega Izraelca v nadaljevanju sezone ne bo več v našem moštvu. Izmed mladincev, ki so bili pogosteje s člansko ekipo, sta Žan Kolmanič in Adis Hodžić začela zimske priprave s selekcijo U-19. Luka Štor pa se ni udeležil zbora zaradi bolezni.

priprave nk maribor 2

Priprave doma in v Moravskih
Z današnjim treningom ob 11h so vijoličasti pričeli z intenzivnimi pripravami doma, v Ljudskem vrtu in bližnji okolici. V ponedeljek pa se ekipa seli v Moravske Toplice, tradicionalno bazo za priprave pred spomladanskim nogometnim povratkom. 17. januarja vijoličaste čaka prva tekma, na kateri bo namesto ZTE, njihov prvi nasprotnik madžarski drugoligaš Gyirmot SE.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.